کیک غنی‌شده با روی، محصول جدید بینگو پلاس

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۶

کمبود عنصر روی در بدن انسان‌ها از جمله مسائل نگران‌کننده در جوامع امروزی به شمار می‌شود. در این راستا غنی‌سازی غذاهای اصلی راهی موثر برای بهبود این کمبود در جوامع در معرض خطر است. در کشور ما به منظور کاهش مشکل کمبود روی از طریق غنی‌سازی موادغذایی تاکنون اقدامات چشمگیری صورت نگرفته است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، برند بینگو پلاس از سال ۱۳۹۲ اقدام به تولید طیف گسترده و متنوعی از کیک‌های غنی شده با طعم‌های مختلف کرد. این برند با شعار "بینگو پلاس، خوشمزه و خاص" ارائه محصولاتی خاص در کیفیت و طعم را در اولویت اول کاری خود قرار داده است. 

بینگو پلاس با تاکید بر کیفیت و نوآوری به تولید محصول جدید پرداخت و محصولی به نام کیک سوفله را وارد بازار کرد.

سوفله کیک بینگو پلاس با بسته‌بندی هدفمند و متفاوت خود، سعی در بالابردن میزان رضایت مشتریان و خلق یک تجربه جدید برای مصرف‌کنندگان را دارد. کیک‌های شکلاتی غنی شده با روی سوفله با حمایت از مشتریان، طعمی کم‌نظیر را برای آن‌ها به یادگار می‌گذارد.  همچنین کیک براونی سوفله با قرار گرفتن در ظرفی لیوانی و حاوی قاشق، قابلیت استفاده در دمای گرم و سرد را دارد و فقط کافیست آن را به مدت ۱۵ ثانیه در مایکروویو گذاشته و طعم دلنشین دسر گرم را تجربه کرد.

 





اخبار
  اقتصاد کلان
  نفت و گاز و پتروشیمی
  نیرو
  راه و شهرسازی
  بازرگانی
  صنایع
  خودرو
  معدن و صنایع معدنی
اخبار
  بانک و بیمه
  بورس
  صنایع غذایی و کشاورزی
  ارتباطات و فناوری اطلاعات
  کار و تعاون
  کسب و کار
  گردشگری
  اقتصاد جهان
  گوناگون
دسترسی‌ها
  گزارش تصویری
  نمایشگاه‌ها
  تورهای تجاری
  کنفرانس‌ها
  دوره‌های آموزشی
  کتاب
  درباره ما
  ارتباط با ما
  تبلیغات در اقتصاد امروز
  آر.اس.اس
   نسخه موبایل
حامیان طلایی اقتصاد امروز
کلیه حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت آذرنگارشرق می‌باشد.